HERLEV TORV 23, 2730 HERLEV

Levering i hele Storkøbenhavn = 70KR

Altid flotte og friske blomster

AFHENT SELV ELLER FÅ LEVERET

Altid flotte og friske blomster

AFHENT SELV ELLER FÅ LEVERET

Persondatapolitik

Bangs Torv Blomster – Persondatapolitik 

Når du bruger Bangs Torv Blomster’s website accepterer du samtidig, at webshoppen behandler dine oplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Bangs Torv Blomster acceptere selvfølgelig alle ønsker om hemmeligholdelse af de personlige oplysninger, som du afgiver i forbindelse med bestilling og køb, og det er vigtigt for dem, at beskytte og behandle alle oplysninger forsvarligt og altid i overensstemmelse med gældende lovgivning.

  1. Personoplysninger
    Ordet ”personoplysninger” dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Det gælder blandt andet en persons for- og efternavn, alder, køn, privatadresse, e-mailadresse, en eventuel arbejdsadresse etc.
  2. Oplysninger, webshoppen indsamler og behandler
    Du kan besøge webshoppen uden at fortælle, hvem du er og uden at give andre personlige oplysninger om dig selv.

Men dog er der for den videre ordreafgivelse behov for oplysninger for at du kan aflægge ordrer.

Der indsamles oplysninger om dig, når du:

  • opretter en bestilling
  • foretager betaling ved køb
  • sender virksomheden en forespørgsel

Webshoppen indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere den ydelse, som du har bedt os om. Fx dit navn, e-mail adresse og leveringsadresse.

Registrering af personoplysninger er nødvendig for bl.a. via Google Analytics at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Bangs Torv Blomster’s website. På den måde kan vi løbende gøre din oplevelse bedre og mere relevant, når du handler hos os.

Vi indsamler i den forbindelse ikke personoplysninger om vores kunder fra andre (tredjemand).

Vi benytter Pensopay til håndtering af betalinger, og vi har ikke selv adgang til oplysninger om betalingsmidler, såsom kortnumre, bankkontonumre eller lignende.

Videregivelse af personoplysninger
De personoplysninger, vi har modtaget via Bangs Torv Blomster, videregives kun internt hos Bangs Torv Blomster for den videre behandling af din bestilling.

Vi videregiver kun oplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lovgivning, og selvfølgelig kun, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Greens Blomster.

Da vi som nævnt anvender Google Analytics for at se hvordan brugerne anvender siden, afgives brugernes IP-adresse til Google. Google kan videregive informationerne til tredjepart som udfører opgaver for dem, eller hvor loven påkræver det. Du kan læse mere om Googles privatlivsvilkår her: https://policies.google.com/privacy.