Handelsbetingelser og fortrydelsesret

Handelsbetingelser og fortrydelsesret

 

Kære kunde. Hvis du fortryder dit køb er det vigtigt at du afbestiller på samme dag eller tidligt den dag buketten skal leveres. Såfremt buketten er leveret kan fortrydelsesretten ikke længere anvendes. Grunden til dette er fordi blomster er fordærvelige vare, og derfor kan de ikke genbruges. Hos Bangs Torv Blomster er vores største mål at sørge for blomsterne er friske og flotte. Desværre kan det forekomme at blomsternes tilstand ikke er tilfredsstillende, dvs. Visne blomster.  Hvis dette er tilfældelig er du selvfølgelig velkommen til at komme over til butikken med blomsten og modtage en ny blomst af samme prisklasse.

Bemærk også at buketterne kan se større ud på billedet end i virkeligheden. Der er kun er 24 timers reklamationsret. Billederne er kun vejledende. 

 

Betalingsbetingelser

I det du har godkendt bestillingen og betalt vil din ordre blive bearbejdet. Pengene bliver trukket på din konto når betalingen er gennemført. Ved brug af fortrydelsesret bedes du kontakte os direkte på telefon 28 35 41 31 og afbestille. Her går vi ind manuelt og annullere ordren og du får dine penge retur. Alle priser der ses på siden er moms-inkluderet 25%. Sidste prisen på den valgte blomst er den givne pris. Beløbet trækkes i DKK (danske kroner)

                                                       

Fragt og levering

Vi leverer blomster mellem kl 09:00 - 17:00. Da det kan ske at modtager ikke er hjemme stiller vi blomsten ved døren og sørger for at den ligger et sted hvor vejret ikke kan påvirke den. Kortet bliver smidt i postkassen. Hvis modtager bor i en lejlighed med låste døre ringer vi til naboer så de kan lukke os ind. 9/10 gange lykkes dette. Hvis det ikke gør tager vi buketten retur og modtager kan derefter hente den i butikken. Hvis det er vigtigt at leveringen foregår på et bestemt tidspunkt, eksempelvis "efter klokken 14" så bedes kunden ringe ind til butikken og fortælle det. Bårebuketter vil blive leveret en halv time før tid. Da de skal ordnes og placeres i kirken, kapel osv. 

Da vi tit får bestillinger til herlev hospital er det vigtigt at forklare leveringsmetoden her. Vi leverer blomsten til den skrevne afdeling, eksempelvis "Herlev hospital etage 106". Blomsten modtages af en sygeplejerske og han/hun leverer den til modtager.

 

Fortrolighedspolitik

Hos Bangs Torv Blomster ApS anerkender og respekterer vi kundens privatliv. Derfor vil vi ikke videregive information om kunder eller modtagere til tredje part, med mindre det har relevans for implementering af en transaktion. Uden din tilladelse vil vi ikke videregive eller sælge informationer du har indtastet og oplyst, dette gælder både hjemmesiden, telefonisk og fysisk. 

(Kredit kort, adresse, personlig data, e-mail adresse og navn)  vil være fortroligt

 

 

                                                                                     

  • Bangs Torv Blomster ApS
  • Herlev hovedgade 125, 2730 Herlev
  • CVR: 33038429
  • Tlf: 28 35 41 31  &  44 92 41 31
  • Blomster1910@hotmail.com